Send pakker til Norge

0 Comments

Norge er vores naboland mod nord og det er et land, som vi har tætte forbindelser til. Frem til 1814 var Norge desuden en del af det danske rige. I dag rejser mange danskere til Norge for at holde skiferie. Den storslåede natur og de mange familievenlige skisportssteder, er perfekte til danske skiløbere. Norge er altså et land tæt på os, både nær det gælder relationer og kultur. Der er dog alligevel nogle forhold der gør, at Norge kan føles langt væk for erhvervsdrivende, der gerne vil sende pakker til Norge. Disse forhold kigger vi nærmere på i denne artikel, der netop handler om at sende pakker til Norge.       

Dette skal du være opmærksom på når du sender pakker til Norge

Et af de forhold, der kan gøre det lidt mere kompliceret at sende pakker til Norge er, at Norge ikke er med i EU. Det betyder, at der gælder andre toldregler end når du sender en pakke til et land inden for EU. Du skal være opmærksom på, at det er den der sender pakken, som har ansvaret for at afdække om det, der sendes er told- og afgiftspligtigt. Herudover er der nogle krav til dokumentation for det du sender, som du ligeledes skal være opmærksom på. Hvis du eksempelvis ejer en webshop og gerne vil forhandle dine varer på det norske marked, eller du som privatperson vil sende en pakke til Norge, bør du sætte dig ind i de regler der gælder i forhold til ovenstående.

Sådan sender du pakker til Norge

Der er mange fragtfirmaer der kan levere en pakke til Norge. De fleste store internationale fragtfirmaer, kan klare denne opgave for dig. Prisen varierer naturligvis i forhold til hvad du skal sende og om du gerne vil have leveret pakken med ekspres-levering. Og tillige om du selv vil indlevere. Fx til en GLS pakkeshop. Selvom Norge er et enormt land og der i luftlinje fra syd til nord er der næsten 1.800 km, er der ikke væsentlig forskel på i priserne på, om du skal sende en pakke til hovedstaden Oslo eller til en af byerne i Nordnorge.

Den letteste måde du kan komme i gang med at sende din pakke til Norge er, at anvende en af de tjenester på nettet, der sammenligner fragtpriserne fra de forskellige leverandører. Herved kan du hurtig skabe dig et overblik over hvem der kan klare fragtopgaven for dig til den mest fordelagtige pris så du slipper for at lave alt dette benarbejde selv.

Categories: