Stylepit

0 Comments

Stylepit er en dansk-polsk eget nettøjsbutik, med kontor i Danmark og lager i polen. På

hjemmesiden kan man finde alt fra undertøj til vinterstøvler for alle størrelser, køn og aldre. De tilbyder både mærketøj men også upcoming mærke-tøj, altså tøj som de tænker snart vil bliver populært.

Priser hos Stylepit

Da Stylepit er en nettøjsbutik kommer prisen kun an på to faktorer:

  • Prisen på varen/produktet
  • Fragt
stylepit

Man kan købe tøj til både herre, damer og børn. Der er næsten altid tilbud på varer hos Stylepit, lidt ligesom ved andre nettøjs-butikker. Prisen kan svinge fra et par 50 kroners strømper, til en helt ny mærketrøje til over 1500 kroner. Man kan også købe gave-kort som gave til fødselsdage, juleaften, til sig selv eller andre begivenheder. Hos Stylepit har designere selv håndplukket deres produkter, så ingen dårlig kvalitetsprodukter kan findes ved Stylepit. Deres mest populære produkt lige nu er sneakers, især hvide sneakers. Også T-Shirts og hoodies er meget populære.

Fragt

Fragten hos Stylepit skal selv betale, ved køb under 299 kroner. Ved køb over 299 kroner, kan man få fragten helt gratis. Som bonus er der 1-2 arbejdsdages leveringstid. Man kan få leveret til hele landet, det gælder også øer.

Sammenlignet med andre netttøjsbutikker

stylepit rabatkode

Stylepit minder meget om andre nettøjsbutikker. Der vil heller ikke være særlig stor forskel på Stylepit og andre butikker på nettet. Sammenlignet med en større nettøjsbutik som Zalando, kan man se at de minder rigtig meget om hinanden; begge har tilbud som vintertilbud, blackfriday, sommertilbud og mange andre tilbudstemaer.

Tilfredse kunder

Med rettigheder, som man får ved Stylepit, kan man næsten ikke være andet end tilfreds. Hos Stylepit får man 50 dages gratis retur. Ud over retur, er der også en kundeservice, som man altid kan skrive og meddele til. På Trustpilot har Stylepit også et meget godt omdømme med over 9,4 ud af 10 stjerner (2019). Hvis man kigger på anmeldelserne på TrustPilot, kan man se at langt de fleste er positive, dog er der enkelte, som er negative. De fleste negative andmeldeser er at de ikke vil atge tøjet retur, og at de ikke overholder leveringenstiden.

Categories: