Skab tryghed med PostDanmark

0 Comments

Hvis du ofte sender varer ud til kunder, er det vigtigt at du føler dig tryg ved dit fragtfirma. Det kan give svære hovedpiner, hvis du er nødt til at holde øje med en levering midt om natten, eller skulle gå i kontakt med diverse fragtfirmaer, for at finde ud af hvor pakken er blevet af. Den tid der bliver brugt her, kommer til at koste dig dyrt i administration, og derfor er det vigtigt at du vælger den rigtige samarbejdspartner fra starten.

Hos pakke.dk har vi altid gjort meget ud af at være uvildige, og dermed ikke fremhæve nogle virksomheder mere end andre. Det er dog en hårfin grænse, da vi også føler vi er nødt til at oplyse vores kunder om de fordele der kan være ved et givent fragtselskab. I denne artikel har vi valgt at fokusere på Postdanmark – eller postnord som det også kaldes nu om dage – og i indlægget her, vil du kunne blive klogere på om det kan være den rigtige løsning for dig.

Kendte brands dør aldrig

Okay, det er måske en overdrivelse. Men det er svært at forestille sig at postdanmark lige pludselig skulle gå i glemmebogen. Der er en vis brand værdi ved at benytte dette firma, og det kommer med stor sandsynlighed til at smitte af på din virksomhed. Det er vigtigt at forstå, at der er sket et skifte i handelsbranchen. Det er ikke længere nok at levere en god service på din webshop eller over telefonen – den gode service skal gælde helt indtil din kunde har sin pakke í hånden.

Derfor er det en god ide at vælge et respektabelt firma, som folk har tillid til. Det giver alt andet lige en bedre oplevelse når man modtager pakken. Hos pakke.dk oplever vi ofte, at folk har haft aftaler med lokale fragtmænd, der ikke har levet op til det serviceniveau der forventes. Vi har for så vidt intet imod at man bruger et lokalt firma, men man skal være bevidst om det signal man sender som virksomhed. Der er en stor sandsynlighed for, at din kunde vil se leveringen som en direkte forlængelse af den oplevelse at handle hos dig.

postdanmark

I nogle tilfælde har vores kunder fortalt om kurerer der har været ubehøvlede overfor modtageren, mistede pakker – eller forsinkelser uden at nogen har fået en varsling. Det resulterer i en dårlig oplevelse hos modtageren, og kan meget vel betyde at de ikke handler hos den pågældende virksomhed igen.

På denne måde kan du få meget ud af at vælge et kendt brand, hvor du kan være sikker på at kvaliteten er i højsædet, og at dine kunder føler sig trygge. Det vil gøre hele processen langt mere behagelig for både dig og dine kunder.

Hvor kan postdanmark levere til?

Post Danmark – eller post nord, som de kaldes i dag, har et meget bredt distributionsnetværk. Det betyder at du kan komme ud til alle afkroge i hele landet, og dermed servicere dine kunder der hvor de er.

En fordel ved lige netop Postdanmark er, at de i mange år har haft aftaler med lokale institutioner, hvilket betyder at de typisk ligger i hjertet af byerne. Om det er den lokale daglig brugs i Vodskov, eller en pakkeshop på hovedbanegården er faktisk ligegyldigt – der er altid et udleveringspunkt nær din kunde.

Det gør det nemt for dine kunder at hente deres forsendelser, og eventuelt kombinere det med deres indkøb. Det hele er med til at give en positiv oplevelse af at handle hos lige netop dig, og vil være med til at skabe tilbagevendende kunder i din forretning.

Ud over at du får et bredt distributionsnetværk med Postdanmark, får du samtidig også fordelene af mange års erfaring. Alt fra tracking systemer til kundeservice er blevet finpudset over en årrække, hvilket sikrer at både du og dine kunder får den hjælp i skal bruge.

Hvad koster det at sende med Postnord?

Hvis man vil have kvalitet, netværk og god service, så kommer det ofte med en øget pris. Det er dog ikke nødvendigvis tilfældet hos Postnord. Generelt set har de vist sig at være ganske konkurrencedygtige på priserne, hvilket betyder at du både kan holde dine udgifter nede – samtidig med at du leverer en god service til dine kunder.

Det er dog altid en god idé at tjekke op på priserne inden du bestiller din fragt. Det kan du nemt og enkelt gøre på vores hjemmeside, hvor du hurtigt kan få et overblik over hvad lige netop din forsendelse vil koste.

Har du behov for faste forsendelser, kan det ofte være en god idé at bestille flere leveringer eller pakkelabels på én gang, idet du her ofte vil kunne få en mængderabat. Det vil kunne spare dig for mange penge i det lange løb, uden at du behøver gå på kompromis med kvaliteten af dine leveringer. Hvis du gerne vil have en endnu skarpere Postnord priser, er du velkommen til at kontakte os. Vi går gerne i dialog med vores kunder, for at afdække lige netop dit behov. På denne måde sikrer vi at du kun  betaler for det du har brug for.  

Categories: